.

.

Cushaw Lights Halloween Baterija Pokreće za unutarnje ukrašavanje zabave na otvorenom

Cushaw Lights Halloween Baterija Pokreće za unutarnje ukrašavanje zabave na otvorenom

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje FAZMGAE iz Joybuy Marketplace-a Cushaw LED svjetla Halloween Battery Powered za zabavu na otvorenom :
I vodootporne】 Pokreće baterije (nije uključeno), naša se može objesiti bilo gdje u dvorištu, popločani dio dvorišta, u zatvorenom i na otvorenom, nema potrebe za utikačem! Mala dekoracija potrošnje energije, dugi radni vijek i pouzdan. 【Cute & Super Bright】 Halloween LED j U obliku šarmantnih malih toplih publica sa 3 D dizajnom ukrasit će vaš trijem, prednji put, dvorište, popločani dio dvorišta ili daju vam najbolji osećaj za Halloween.
【uživajte u svom kreativnom veselju 】 Ritual bundeve je savršen diy dekoracija za stvaranje zastrašujuće scene za ukrase za Noć vještica. A ultra-meka bakrena žica može se lako saviti u bilo koji oblik koji želite, tako da možete bolje mjesto i družiti se na otvorenom. Može se široko koristiti u dvorištima, trgovinama, hodnicima, zabavama, fazama i drugim mjestima, a mogu se postaviti ili objesiti na zidovima, prozorima, vratima, podovima, travom, božićnom stablima itd.
【Atmosfere Halloween blistat će narandžasto i pokazati lice a. Ukrašena ogradama i drvećem, ovo za Noć vještica može se koristiti u zatvorenom ili na otvorenom, što ga čini savršenim ukrasom Halloween za Halloween efekat.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji