.

.

Hemoton Set Tradicionalni struk bubanj kravlje struk bubanj trajni performanse ručni bubanj

Hemoton Set Tradicionalni struk bubanj kravlje struk bubanj trajni performanse ručni bubanj

Ocjene kupaca:

KM 20.00
Od robe
U skladištu

Opis
Naš bubanj struka je ručno rađen, što je napravljeno od superiorne i izdržljivog. Materijali, njegova površina bubnja otporna je na tuku i habanje. Jednostavan izgled čini ga tradicionalnim i klasičnim. Svijetle boje i jaka čvrstina. funkcije
. -Materijal : PVC, kravlje
. Tisak struk-bubanj izrađen je od trošećih i trajnih materijala kako bi se zadovoljile vaše dugoročne potrebe za uporabom. -To je remen dizajniran da vam olakšava nošenje bubnja oko struka. - pun je snažnog kineskog tradicionalnog ukusa i nasljeđuju kinesku tradicionalnu kulturu. -Odlebna izrada i fini detalji osiguravaju njegovu popularnost i izdržljivost za vas. -Sayy za učenje, može se dati kao poklon vašim prijateljima koji vole udaraljke, svideće im se.
Ovaj bubanj za struk izrađen je od dugoročnog i izdržljivog materijala koji se mogu zadovoljiti Potrebe . Postoji remen dizajniran da vam olakšava nošenje bubnja oko struka. Puno je snažnog kineskog tradicionalnog ukusa i nasljeđivanja kineske tradicionalne kulture . Izvrsna izrada i fine detalje osiguraju svoju popularnost i izdržljivost za vas. Lako je učiti, može se dati kao poklon vašim prijateljima koji vole udaraljke, svideće im se.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji