.

.

Božićne okupe za zastavu Ukrasi Eve Dekorativne zastave Zelene krznene ukrasne zastave Božićne ukrasne zastave

Božićne okupe za zastavu Ukrasi Eve Dekorativne zastave Zelene krznene ukrasne zastave Božićne ukrasne

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Božićni ukrasi za zastave, novogodišnja dekorativna zastava, ukrasne zastave, Božićni geeks Dekorativne zastave
Značajka :
visokokvalitetni materijali : tiskani visokokvalitetnim poliesterskim tkaninama, koristeći digitalnu tehnologiju tiskanja, visoke temperature Fiksacija, a može se koristiti duže vrijeme tijekom zime bez blijeđenja
Odlična dekoracija atmosfere : Tokom Božića i Nova godina, koristite ovu zabavnu zastavu za božićne bašte za ukrašavanje u dvorištu, dom i izvan vrata, što može donijeti radosnu prazničnu atmosferu. Ova zastava božićne bašte vrlo je pogodna za čestitke na otvorenom, dodajući radosnu božićnu atmosferu za posjete gostima ili dom. Pogodan je za Božić, Božićnu kozbijanje, promocije, proslave godišnjice, događaje u zajednici, faza nastupi i zabave za odmor. , I još mnogo toga.
Izvrsni božićni ukrasi : ova izvrsna zelena krznena gradjevina za zastavu može dodati sjaj na vaše božićno drvce. Kao božićni poklon za porodicom, prijatelje, nastavnike i kolege, također je pažljivo odabran.
Upute za pranje : Ne izbjeljivajte i osušite vrtne zastave, gvoždite ih na srednjoj temperaturi i objesite ih da se osuše nakon Pranje.
Veličina proizvoda : Veličina ove božićne geek vrtna zastava iznosi 45 x 30 cm / 17,72 x 11,81 u.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji