.

.

FAPISY MAGET CLEAN CLEAN Prljavi znak, trendi univerzalna kuhinjsku posudu za pranje hladnjaka, super jaki magnet, bez grebena, lako čitati tekst

FAPISY MAGET CLEAN CLEAN Prljavi znak, trendi univerzalna kuhinjsku posudu za pranje hladnjaka, super

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Značajke
1 Naši magneti za pranje suđa su dizajnirani sa prekrasnim i jednostavnim stilom, ima glatki klizni mehanizam koji bi naznačio da li su jela prljava ili čista na najslađim putem!
2. Trendi dizajn : Ne slažite se za ružno, naš magnet za pranje posuđa kućne kuhinje pohvale će bilo koju kuhinjsku unutrašnjost sa glasnim font koji možete lako čitati!
3. Jednostavan za upotrebu : "Čista" indikator s jedne strane, "Prljavi" s druge strane. Jednostavno za upotrebu sa lakoćom slajda!
4. Manje stresa za suđe : Jednostavno se vidi s bilo kojeg mjesta u vašoj kuhinji za uklanjanje nagađanja i poboljšanje skladištenja i organizacije kuhinje. Izgrađen od jakih magnetskih materijala za sprečavanje neželjene površine grebanja i pružiti čvrsto držanje. Odličan poklon : idealan za poklon za domaće gadget, jednostavan i ne preko vrha. Poklon tvoja mama, supruga, bake i bake, najbolji prijatelj bi volio! Savršeno za svoju perilicu posuđa ili hladnjak!
Specifikacija
Materijal : PVC + magnet
Boja : crvena i zelena, srebrna, crna, crna i bijela, narančasta, crvena i plava, crna i plava, crna i smeđa, bijela i smeđa
Veličina : 17.8 × 0,6 × 5cm, 9 × 9cm, 9 × 5cm
Težina : 73g, 50g, 34g Paket uključuje :
1 × Perilica posuđa Magnet čistim prljavim signalnim magnetom za suđe Čisti prljavi pokazatelj znaka, trendi univerzalna perač za pranje za kuhinjsku posudu, super jaki magnet, bez grebanja, lako čitati tekst.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji