.

.

Halloween kostur ručno realnistički kosturni ručni kostur Halloween skelet ručno dekor za ruke uklet House Read

Halloween kostur ručno realnistički kosturni ručni kostur Halloween skelet ručno dekor za ruke uklet

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Realistični izgled ruku skeleta, čine da izgleda realno kao da zombiji ili kostur pokušava da se popne iz groblja. Možete postaviti ove ruke zombi ruke na neka neočekivana mjesta. Dobar je ukras za stvaranje jezive atmosfere. funkcije
. -Kolor : Bež
. -Materijal : plastika
. -Size : 7,50x4,00x1,00cm / 2,95x1,57x0. -Dadite svoj dom sa Halloween skeletnim rukama u dolasku Noć vještica. -Help za stvaranje strašne atmosfere ili kao ukras tablice za Noć vještica. kostur ručno može se lako objesiti na zidovima, vratima, prozorima itd. - ove su kosturne ruke pogodne za ukrase stranke, kazališne proseke, uklete kuće, Halloween prikazuje i još mnogo toga. -Zatvoriti za Halloween Tematsku zabavu, ukleta kućna zabava ili zombi ukrase zabave. -Made vrhunskog plastičnog materijala, izvrsnih detalja i finog zanata, realističan i životni.
Ukrasite svoj dom za Halloween skelet rukama u dolasku Noć vještica. Realistična kosturna ruka za ručnu kosturu Halloween kostur ručni dekor. Pomozite u stvaranju strašne atmosfere ili kao ukras tablice za Noć vještica. Ruka za kostur može se lako objesiti na zidovima, vratima, prozorima, itd. Ove su kosturne ruke pogodne za zabavne ukrase, kazališne proseke, uklete kuće i više.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji