.

.

Dart letovi Profesionalni dart letovi i osovine Dart Pribor Integrirano pikado osovine

Dart letovi Profesionalni dart letovi i osovine Dart Pribor Integrirano pikado osovine

Ocjene kupaca:

KM 30.81
Od robe
U skladištu

Opis
Moderan, ali uslužni program, naše pikado su savršeni dodaci za pikado za unutarnji i vanjski pikarski sport. Plastika s povećanom krutom nudi bolju stabilnost i ravnotežu leta, let može trajati duže od tradicionalnog krila za rep. Savršen partner za punoljetni sportski sportovi i lijep poklon za prijatelje i članove porodice koji vole sportske sportove. funkcije
. - Materijal : plastika. - Veličina : 8,00 x 3,50 x 3,50cm / 3,14 x 1,38 x 1,38 inča. - Tip Dart bodova su neophodni za zadržavanje ruku, omogućavajući vam zamijenite slomljenog ili istrošenog pikadnog vrha. - Izuzetno jak i izdržljiv, koji sadrži ojačani konus koji je napravljen da izdrži silu pikado. - Dizajniran sa rupom za zaključavanje kako bi se omogućilo čvrsto, sigurno uklanjanje i jednostavno uklanjanje. - Savršeni pribor za pikade za početnike, ali i kao profesionalni pikado korišteni s pikadom priborom. - Otpuhajte konkurente sa strelicama izgrađenih da biste imali savršen osjećaj i let.
Tip Dart točke su neophodni za ruke, omogućavajući vam da zamijenite slomljene ili istrošene pikadne osovine piktore. Izuzetno jak i izdržljiv, koji sadrži ojačani konus koji je napravljen da izdrži silu pikade.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji