.

.

Bulestore 8. 14 * 21, Scotlan je nacrtao zastave, objesio zastave i uredila se bunting

Bulestore 8. 14 * 21, Scotlan je nacrtao zastave, objesio zastave i uredila se bunting

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana.
zastava Europskog prvenstva u Kupu, evropska kupola fudbalska niza, ukras za Grand Otvor, sportski bar, party manifestacije - 24 zastava
značajki : izrađen od 100% poliestera sa dvostrukim slojevitim niz ne probija se lako. U potpunosti ćete cijeniti izraz i kvalitet ovih string zastava - izblijedjeli otpor - odmah ćete primijetiti koliko je neverovatno štampanje. Boja je vrlo oštra i živopisna. Pored toga, boja je obrađena za UV otpornost iz blijeda, pogodan za vanjsku upotrebu
Svestrani dekor - Europsko prvenstvo u Europskom kupu, sportski događaji ili veliko otvaranje vašeg poslovanja, bez obzira na to što će prigoda biti u stanju, ove biljke će moći Prikladno se dobro uklapaju zajedno s drugim ukrasima!
specifikacije - uvoze. Svaki niz je dugačak približno 7,8 m sa 24 zastave, svaka je zastava široka 14 cm i paket dužine 21 cm :
2 x zastava
8. 14 * 21, Scotlan nacrtao je zastave, objesio Zastave i uređena pickanje. 【Dodajte eleganciju u svoj dekor nalaze se samo u minutima. Poznavanje serije Možete reproducirati neograničenu kreativnost. 【DIY za divnu i elegantnu sobu, lako možete postati vaš dizajner za ukrašavanje doma, DIY se može pojednostaviti, dodavati dodir boje u vaš život.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji