.

.

Elegantni Xmas mini šal i dekor za kocku za dekor rukava Pribor Creative Biljke ukras za kućni festival

Elegantni Xmas mini šal i dekor za kocku za dekor rukava Pribor Creative Biljke ukras za kućni festival

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
r Želite više festivalske atmosfere? Ovi mini šalovi i kape dizajnirani su za malu lutku i vaše biljke. Donijet će novi izgled vaše lutke i biljaka da bi kreativno kreativne atmosfere. Sa reprezentativnim bojama Božića, ti su šalovi i šešir veliki ukras za vaš dom!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : pletena vuna. - Veličina pakiranja : cca. - Napravljen od materijala, ti su šalovi i kape i udobni. - Oni će donijeti novi izgled vaše lutke i biljaka da kreiraju toplu atmosferu. - Sa reprezentativnim bojama Božića, ti su šalovi i kape veliki ukras za vaš dom!
r. - Sjajni i divni rekviziti za božićno okupljanje, zabava, fotografiranje itd. - Kao ukrasni dodatak, dobro pleteni šalovi i šeširi promoviraju kvalitet vašeg doma. Napravljen od materijala, ti su šalovi i šeširi i ugodni . Donijet će novi izgled vaše lutke i biljaka da kreiraju toplu atmosferu . sa reprezentativnim bojama Božića, ovi mamići i šeširi su sjajni ukras za vaš dom!. Sjajni i divni rekviziti za božićno druženje, zabava, snimanje fotografija, itd. kao ukrasni dodatak, dobro pleteni šalovi i kape promoviraju kvalitetu vašeg doma.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji