.

.

Set živopisnog lažnog mahovine po pozadinskih zidnih ukrasa za ukrašavanje zidne ploče

Set živopisnog lažnog mahovine po pozadinskih zidnih ukrasa za ukrašavanje zidne ploče

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li neku lažnu mahovinu za zidne ukrase? Ovaj dekor umjetnog mahovine pažljivo se priprema za vas. Dekoracija sa živopisnim detaljima pogodna je za uređenje unutarnjeg i vanjskog prostora. Svijetlit će vam raspored scene i ostaviti vam nezaboravnu memoriju. funkcije
. - Boja : plava
. -Materijal : pena
. - Veličina : 16. - Fine Craftsmansmans i izvrsni detalji, čine da mahovina dekor zidne ploče izgledaju realno i životne. - zidna ploča umjetna mahovina savršeno funkcionira kao dekoracija scene za ukrašavanje kuće, trgovine i cvijeća. - Realističan lažni izgled mahovine, sa prirodnim dekorom, izgleda prelijepo i svježe. - Savršeno unutarnje i vanjsko uređenje, koje donose prirodu u vaš životni prostor. - Sjajan kao poklon za svoje prijatelje i porodicu, a nalazi se i na fotografijama za osvetljenje fotografija.
Lista pakiranja : 1 x Set simulacijskog mahovine finog izrade i izvrsne detalje, čine Mahovina zidne ploče izgledaju realno i životno . zidna ploča za umjetno mahovina savršeno funkcionira kao scenski ukras za ukrašavanje kuće, trgovine i cvijeća. Realni dizajn lažnog mahovine, s prirodnim dekorom, izgleda lijepo i svježe .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji