.

.

Postavite novogodišnju zabavu Crni papir za lastavi repni baner Creative Party Decor

Postavite novogodišnju zabavu Crni papir za lastavi repni baner Creative Party Decor

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj proizvod je skup novogodišnjih transparenta za zabavu za zabavu, koji će napraviti jedinstveni dodatak zabavi i stvoriti odlična sjećanja za vas. Može se objesiti na zid u sobi, prozoru, mantel, vrata i druga mjesta kao što možete zamisliti. Dodat će dodatno zabavu i novi pogled na vaš novogodišnji dan i stvoriti svečanu i sretnu atmosferu za vaš dom. funkcije
. -Materijal : papir. -Size : oko 17x13x0. - visokokvalitetni papirni materijal, nije jednostavan za kidanje i pauzu. -black boju i čiste blagoslov riječi , izgleda osjetljivo, puno svečane atmosfere. - Vrlo pogodan za novogodišnju zabavu zatvoreni i vanjski ukras. - s drugim novogodišnjim ukrasima, efekt će bolje. -t njegov baner koristit će se za ukrašavanje kuhinje, kamina, ulaznih vrata i stepenica vašeg doma, koji će dodati atmosfera vaše zabave.
Visokokvalitetni papirni materijal, nije jednostavan za suzanje i prelom. vrlo pogodan za novogodišnju zabavu u zatvorenom i vanjskom uređenju . sa ostalim novogodišnjim ukrasima, efekt će bolje . Ovaj transparent će se koristiti za ukrašavanje kuhinje, kamina, ulaznih vrata i stepenica vašeg doma, koji će dodati atmosfera vaše zabave.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji