.

.

Ukrasi za Noć vještica Daisy umjetna kasna stvarnog mladenka vjenčanica za vjenčanje kućica Halloween Decor PU svijetlo ljubičasta

Ukrasi za Noć vještica Daisy umjetna kasna stvarnog mladenka vjenčanica za vjenčanje kućica Halloween

Ocjene kupaca:

KM 6.49
Od robe
U skladištu

Daisy veštački lateks pravi mladenkin vjenčani bouquet kućni ukras 1 komad karakteristika : umjetna mala tratinčica, dobro napravljena, šarena, izgleda kao pravog cvijeća i dobrog raspoloženja savršeno za vazu, ukras za dekormentu ili u dekormenskom uređenju tako lijepog umjetnog umjetnosti Daisy zaista izgleda kao, donoseći romantičnu atmosferu u vaš dom, vjenčanje, kafić i druga mjesta Možete ga staviti u jedinstvenu i lijepu vazu. Budući da su glave mogu biti tijesne, stave ih u vazu i oni će se prirodno otvoriti ili koristiti vruću sušilicu za kosu i zrak će ih otvoriti. Paket uključuje : 1 x umjetnu tratinčicu (bez vaze)
Halloween Dekoracije unutarnjeg; Krajnji ukrasi za Noć vještica u zatvorenom kućnom dekoru. Ukrasi za Noć vještica na otvorenom; Vanjski ukrasi za Halloween. Decrettop ukrasi za ured; Ukrasi za Noć vještica za dom. Božićni ukrasi za dom. Božićni ukrasi zatvoreni; Božićni ukrasi na otvorenom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji