.

.

Vakuumski alat za vodu, ugrađeni filter za kućni akvarij

Vakuumski alat za vodu, ugrađeni filter za kućni akvarij

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Vakuumski alat, ugrađeni filter za akvarij kućanstva
Specifikacija : Karakteristike :
praktično jednostavno : pumpanje i perući pijesak jednostavan za pritisak na plavu Kuglasti ventil, za promjenu vode rezervoara za ribu Nema snage : upotreba visokokvalitetnih materijala, upotreba principa usisavanja zraka, izgovor ne curi. Široko korišteno : ne samo se ne može koristiti za mali rezervoar za ribu, već se koristi i za ostale kontejnere. Ugrađeni filter : Da biste spriječili ribu i druge stvari začepljenje vode cijevi. Držite vodu : s promjenom vode tenka, vaša riba diše zrak.
Specifikacije : Stanje : 100%
Boja : plava + bijela
Dužina : 145cm / 57.
Paket uključuje : 1 x vode
< Br> OBAVIJEST : Molimo vas da se dovedite za 1-3cm Greška zbog ručnog mjerenja i provjerite jeste li ne smetaju prije naručivanja.
Shvatite da boje mogu postojati kromatska aberacija kao različita postavljanja slika. Zapazite na novu Tip i stari tip ovog proizvoda bit će poslani nasumično i osigurati da nećete smetnuti prije naručivanja.
Praktično jednostavno : pumpanje i perući pijesak jednostavan za prešanje plave kuglične ventile, za promjenu vode ribe Tank . Nema snage : upotreba visokokvalitetnih materijala, korištenje usisne usisne usisa, izgovor ne curi .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji