.

.

Minđuše za žene zvonjenje uši za gubitak sluha i uho Ptinnitus Releef Tretman Organizator šminke

Minđuše za žene zvonjenje uši za gubitak sluha i uho Ptinnitus Releef Tretman Organizator šminke

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Uši za sluh za gubitak sluha i uho Ptinnitus Reljefni tretman 12pcs - Karakteristike :
i efikasno - Tinitus Reljef izrađeni su od organskih ekstrakata, svaki zakrpa je infuziran sa 100% prirodnim biljnim ekstraktima, sastojci su i efikasni bez ikakve strane Uticaj
ublažava Tinnitus - Tinnitus tretman za reljef može učinkovito ublažiti Tinnitus i smanjiti zujanje, klikom i ostalo Tinnitus. Nećete više imati efekte neobjašnjivih zvukova u ušima. Poboljšajte koncentraciju - uši za zvonjenje za uši za ušima može poboljšati memoriju i koncentraciju, tako da nećete prekinuti u vašem razmišljanju Tinitus, smanjujući rizik od oštećenja memorije. - Vrlo propustan tretman tima Kroz kožu za poboljšanje cirkulacije krvi, ublaži se u glavobolju i smanjili osjetljivost na buku uha.
Jednostavan za upotrebu - zakrpa je dizajnirana da se jednostavno nanese na kožu ispod uha za uvode i može se nositi bilo gdje, bilo gdje, bilo gdje Dok su pogodni za većinu pacijenata koji su mukirani tinitus problemima.
Svet ima mnogo divnih zvukova, ne dozvolite da ga tenitus upropasti. Tinitus Reljef za zvonjenje koje vraća čisto okruženje u uho.
Funkcija :
Poboljšajte kvalitetu spavanja i uživajte u dobroj razini.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji