.

.

Prijenosni blender HIGH brzina rotacija multifunkcionalnog USB električnog sokovnika za kućnu putovanja 400mlFresh zelena četiri oštrica

Prijenosni blender HIGH brzina rotacija multifunkcionalnog USB električnog sokovnika za kućnu putovanja

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Chao Yi sa Joybuy MarketplaceaEkselentne efekte : Multi priključak za punjenje soka, punjenje kao vi Koristite. 304 oštrica od nehrđajućeg čelika, okretni vrtlog brzine, dobar efekt soka.Rast drobljenje : Ovaj ručni blender može srušiti led, voće, sjeme, stabljike, povrće vrlo dobro i dobiti ukusan sok sve u desetine sekundi.Odjelovanje klase : Kompaktni i prenosivi čaše za ručne sokovnice izrađen je od ekološkog i od nehrđajućeg čelika od nehrđajućeg čelika, BPA. Korišten : vrlo prenosiv za putovanja, kampiranje, ribolov itd. Vanjski i odličan za izradu hranljivih, miješala se, miješaju voće i povrće, itd.
da je za čišćenje : Mini blender je jednostavan Očistite dodavanjem vode i kliknite na gumb za napajanje da biste pokrenuli svoj blender dok ne bude CESCHAND.
Specifikacija - Vrsta predmeta : Električni sokovnik
Materijal : Težina : cca.8oz Kapacitet šalice : 400ml - snaga : 40 W
Nazivni napon : 3.7 V - Lista paketa
1 x Električni sokovnik
1 x USB kabel za punjenje 1 x Priručnik s uputama Prijenosni blender s rotacijom velike brzine Multifunkcionalni USB električni sokovnik za kućnu putovanju 400ml Fresh zelena četiri oštrica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji