.

.

Oblik životinja za čišćenje noktiju četkica za nokte četkice za čišćenje noktiju

Oblik životinja za čišćenje noktiju četkica za nokte četkice za čišćenje noktiju

Ocjene kupaca:

KM 4.45
Od robe
U skladištu

Opis
Treba li vam izdržljiva četka za nokte? Ako je tako, pogledajte ovu četku za nokte. Koristeći visokokvalitetni plastični materijal, izdržljiv. Jedinstveni dizajn i izvrsna izrada osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost. funkcije
. -Kolor : različita boja
. -Materijal : plastika. -Size : O 12. -Simple i prikladno za upotrebu koristi se za čišćenje mrlja i prašine za nokte. Lagan i prikladan, jednostavan za nošenje. - Proizvod je male veličine, lagana težina i ne zauzima puno prostora i lako je prevoziti. - Fino zrnati četkica, izdržljiv plastični materijal nije lako deformirati i ne boli nokti. - Sa jedinstvenim dizajnom životinja, proizvod je ugodan za zadržavanje, sprečavanje odvajanja i prikladno za upotrebu. - Kreativni dizajn će vam dati divno iskustvo i donijeti vam dobro raspoloženje. Proizvod ima visokokvalitetni plastični materijal.
Jednostavno i prikladno za upotrebu, koristi se za čišćenje mrlja za nokte i prašinu. Lagan i prikladan za nošenje. Proizvod je mali u veličina, lagana težina i ne zauzima puno prostora, a lako je prevoziti . fino zrnati četkica, trajni plastični materijal nije lako Deformirajte i ne boli noktima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji