.

.

Stolni kablovski žica Grommet Computer Desk kablovski otvor Organizatori poklopca

Stolni kablovski žica Grommet Computer Desk kablovski otvor Organizatori poklopca

Ocjene kupaca:

KM 6.00
Od robe
U skladištu

Opis
Poklopac otvora za GROMET kabel omogućava žicama i kablovi da prođu kroz sigurno i uredno. Pogodno za ugradnju na tablice, radne stanice, telefonske ormare i opremu za zabavu itd. Da bi se tablicu održali uredom i bolje ukrasite tablicu. funkcije
. - Materijal : ABS, plastika, guma
. - Veličina : 7,00x7,00x2,30cm / 2,75x2,75x0,90inch. - Možete lako i brzo organizirati kablove vašeg računara i zadržati radnu površinu čistom i urednom korištenju ove poklopce rupe kabela. - Napravljen od legure cinka, dobre sveobuhvatne performanse, otporne na habanje, izdržljive za upotrebu. - Crna boja stvara organizirani izgled u radnim površinama i radnim prostorima. - Ovaj kabel Grummet je jednostavan za instaliranje s uklonjivim poklopcem kako bi se uklopilo najviše žica. - Može se primijeniti na uređene računarske stolove, dom, PC periferna, uredska oprema.
6 x redelski kabel groma. Možete lako i brzo organizirati kablove vašeg računara i održavati čistu i uredu radne površine pomoću ove poklopce rupa kabela . izrađen od legure cinka, dobrog sveobuhvatnog performansi, izdržljivog za korištenje. Crna boja stvara organizirani izgled U radnim površinama i radnim područjima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji