.

.

Kućne olovke za olovke Višenamjenski organizatori olovke Olovke za olovke Tinplate

Kućne olovke za olovke Višenamjenski organizatori olovke Olovke za olovke Tinplate

Ocjene kupaca:

KM 14.20
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj artikal je futrola za pohranu olovke. Napravljen od premije. Materijal za izdržljivu i praktičnu upotrebu. Jednostavan dizajn, ali praktičan ,. Pogodno za većinu stylus olovke ili pisanja olovke za pohranu olovke. Studenti ga mogu koristiti za pohranu mnogih olovke ,. olovke ili druga mala pribora. To je obavezno za studentski studijski život. funkcije
. -Kolor : Različite boje
. -Materijal : limnica
. - Napravljen od premium materijala za papir za papir, futrola za olovke je izdržljiva, lagana i može se koristiti duže vrijeme. - Slučaj za limenjak ne koristi se samo kao futrola za olovku PIN i pinčić za pucanje i pincete. - Malo i lagano, ove kompaktne kutije za olovke za listiće mogu se lako nositi u vašem ruksaku. - Uz dizajn školjke, slučaj je lako otvoriti i zatvoriti, vrlo zgodan i praktičan. - Postoji dovoljno količine slučajeva lima koji mogu udovoljiti vašoj različitim djeci potreba.
Izrađena od vrhunskog materijala za papir, futrola za olovke je izdržljiva, lagana i može se koristiti duže vrijeme . The Tinplate nije samo Koristi se kao pipka za olovke i pincete za pohranu. Mala i lagana, ove kompaktne kutije za olovke za listiće mogu se lako nositi u vašem ruksaku.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji