.

.

Gledaj trake remen za loga Shell Silikon zamjenski ručni pojas Podesivi branik Muškarci Kućište Poklopac

Gledaj trake remen za loga Shell Silikon zamjenski ručni pojas Podesivi branik Muškarci Kućište Poklopac

Ocjene kupaca:

KM 22.50
Od robe
U skladištu

Opis
Ova je artikal je 2-u-1 školjka za sat, koja je izrađena od premium materijala, izdržljiva. i dugotrajno korištenje. A ova šetnja je kreativna i romana. Gledajte školjka učinit će vaš sat luksuzniji i ljepši. Jedinstvena ljuska sa stražama svojim prijateljima kao sadašnjost, čineći ih sretnim. funkcije
. - Materijal : silikon, kom. - Veličina : oko 21,3x2,2x0,3cm / 8.37x0,86x0,12 inča. - Stavka je izrađena od materijala za dugo i izdržljiva upotreba. - Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktično u upotrebi, pružajući vam dobro korištenje iskustva. - Šljuva sata može zaštititi vaš sat i spriječiti sat starenja i nošenja. - Ova kreativna ljuljaka gledanja učinit će vaš sat više mode i lijepe. - Također može biti dobar izbor poklona za vaše prijatelje, oni će se jako svideti.
Stavka je izrađena od materijala dugo vremena i izdržljiva upotreba . Ima jednostavan dizajn, ali vrlo praktičan u korištenju dobro korištenje iskustva . Šljuva sata može zaštititi sat i spriječiti sat starenja i nositi . Ova kreativna ljuskačarka će vaš sat učiniti više modnijim i lijepim. Također može biti dobar izbor za vaše prijatelje , sviraće im se jako.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji