.

.

Šarka, stepen jednostavan za otvaranje šarke, šarke za vrata za kupatilo u ormariću za vrata dnevni boravak

Šarka, stepen jednostavan za otvaranje šarke, šarke za vrata za kupatilo u ormariću za vrata dnevni

Ocjene kupaca:

KM 8.49
Od robe
U skladištu

180 stupnjeva legura naklonjenim šarkama 43,7 mm / 60,4mm / 68,8mm / 94mm
Specifikacija :
Opis : Naše šarke su napravljene od legure cinka i nehrđajućeg čelika, otporne na hrđu i koroziju, izdržljive i Čvrsta za upotrebu Svaki par može podnijeti veliki kapacitet do 10kg, savršen za vrata ormara, klizna vrata, lijepa roba na proizvodu, vrijedan kupovine!
Karakteristike : Izrađene od legure cinka i nehrđajućeg čelika, otporne na hrđe i koroziju, izdržljivo i čvrste za upotrebu, životni vijek do 50 000 puta. Proširite da biste napravili rotaciju vrata 180 stepeni, bez izlaganja šarki. Lako se otvori i zatvara, manje buke. Pogodno za popravljanje rupe, šarke za pričvršćivanje na otvore za vrata, savršena za vrata ormara, klizna vrata itd. Veliki nosivost do 10 kg.
Specifikacija : Novi materijal marke : legura cinka + boje od nehrđajućeg čelika : prikazana kao veličina slike : 43,7 mm, 60,4 mm, 68,8 mm, 94mm Opcionalni životni vijek trajanja : do 50. Nosivost : do 10kg Težina paketa : 68-323g
Paket je uključen : 1 x šarke 4 x vijci izrađeni od legure cinka i nehrđajućeg čelika, anti-hrđe i izdržljivo i čvrste za upotrebu , životni vijek do 50. Proširite se da biste napravili rotaciju vrata 180 stepeni, bez izlaganja šarke .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji