.

.

Ženska psa Brza instalacija Kompletni dijelovi za aktivnost

Ženska psa Brza instalacija Kompletni dijelovi za aktivnost

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Ženska psa Brza instalacija Kompletni dijelovi za aktivnost
Specifikacija :
Opis :
Modno rešenje prirodnog problema, ovaj stilski sanitarni sanitarni Hlače pružaju zaštitu psa koji se susreću sa uzbuđenim mokrenjem, manju inkontinenciju među starijim psima i ženskim kućnim ljubimcem u toplini Pamučni materijal sa elastičnim suspendovima posebno je udoban. Savršen je za Putnika koji žele pustiti da joj ili kućnog ljubimca budu slobodno u hotelskim sobama ili u nekom drugom dom.
r Značajke :
R 1. Pamučni materijal je mekan, gladak, prozračan, udoban i koji vaš lijep psa može zadržati zdravom. Sprječavanje Pas sa patićima u Estruju za trudnice. Održavanje svog ženskog psa od prljavštine vašeg poda, vozila ili namještaja u njenom menstrualnom periodu, posebno za malene koji ne mogu ići u toalet Redovno. Pogodno za pse, koji se može prati i ponovo koristiti. Superderi sa tipkama za štampu je moderan, udoban i pohađanje. Jednostavan za upotrebu, samo stavite sanitarnu ploču unutar gaća.
r
r specifikacije :
R Materijal : pamuk
R Boja : tački ružičasta
R Spol : Ženska
R Težina : 40-70 G
R Tip : Dog
R Funkcija : sanitarne hlače za ženski pas
r Dodatna veličina : Xxs, xs, s, m, l, xl r r r r r r r struk r r R nazad Dužina R R R R R xxs < br /> R R R 28-30cm / 11-12inch r r r 18-22cm / 7-9inch r r r r r xs r r r 30-32cm / 12-13 INCH R R R 22-24.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji