.

.

PMEDE COLORALNA GALAXY ARTICAL ROSE CLOWN BELINY BOŽINE

PMEDE COLORALNA GALAXY ARTICAL ROSE CLOWN BELINY BOŽINE

Ocjene kupaca:

KM 9.49
Od robe
U skladištu

Šarena galaksija umjetna ruža cvijeća beskonačnosti poklon zaljubljenih Božić
visokokvalitetni materijali - odbacite malu kvalitetnu plastiku! Latice i lišće umjetno cvijeće ruže izrađene su od visokokvalitetne plastike, što je sigurno i ekološki prihvatljivo Stemska stabljika izrađena je od polietilena, tretira se posebnim procesom i pozlaće se sa zlatnom folijom visoke čistoće. U usporedbi s drugim sličnim proizvodima, to je izdržljiviji, ne može se lako slomiti, može se čuvati trajno, a nikada neće izblijediti.
Izvrsna zanat - svaka zauvijek ruža s više od 30 godina iskustva s više od 30 godina . Latice imaju nepravilne nabore, lišće su dobro vene, konkavne i konveksne, živopisne i životne. Iz različitih uglova ili pod različitim svjetlom latice će pokazati različite boje. Puna je beskonačne nade i ljepote kao duge.
Romantično značenje - Ruža je uvijek bila simbol ljepote, ljubavi i zahvalnosti. Ova 24 K zlatna ruža nije prava biljka, tako da nikada neće biti u toku ili izblijediti. To može izraziti vašu vječnu ljubav prema njoj.
Savršeni poklon - ruže beskonačnosti dolaze u prekrasnoj ružičastoj kutiji za pakiranje, tako da ih možete direktno dati drugima. Kao što su davati svom ljubavniku, djevojci, ženi, majci, kćeri, ženi itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji