.

.

Muškarci smeđi pojas Jeans pantalone za muškarce Ležerne haljine poklon za muškarce

Muškarci smeđi pojas Jeans pantalone za muškarce Ležerne haljine poklon za muškarce

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj artikal je praktičan i modni pojas za muškarce. Ima duži izdržljivost i bolju podršku, može biti muški pribor koji se nosi kao svakodnevni pojas, vrlo pogodan za uniforme, traperice ili formalno trošenje. Sa klasičnim stilovima, vaša mu se muževnost u potpunosti odrazila. funkcije
. -Kolor : kafa
. -Materijal : sintetički materijal, legura
. -Size : 120.00cm / 47. - Zamijenite stari pojas, ali s ovim možete pokazati još jedan novi izgled i stil u vašem svakodnevnom životu. - Dobro za profesionalnu haljinu, uklapa se u sve vrste obloga da bi vam učinili više gospode. - Lako se nosite, učinite svoje preljev bez napora i možete promijeniti pojas da biste odgovarali svom svakodnevnom stilu. - Napravljen od dobrih materijala za izdržljivu upotrebu, podesiv i ne donose nikakav pritisak na vas. - Savršeno za muškarce, posebno za biznismen u formalnim prilikama ili svakodnevno trošenje.
. Zamijenite stari pojas, ali s ovim možete pokazati još jedan novi izgled i stil u vašem svakodnevnom životu. Dobro za profesionalnu haljinu, odgovara svim vrstama sljevira vi više gospode. za biznismen u formalnim prilikama ili svakodnevnom habanju.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji