.

.

Skladište čarape BO Skladišni artefakt Divizije Divizije BO odvajanje Bo Kućanski rešetki

Skladište čarape BO Skladišni artefakt Divizije Divizije BO odvajanje Bo Kućanski rešetki

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Čarapa za pohranu Skladištenje Podjela za pohranu Odjel za odvajanje okvira Odjel za odvajanje kućne mreže
Karakteristike : Izdržljivo i prostrano : Ova kutija za pohranu plastične čarape izrađena je od visokokvalitetne, izdržljivog plastike koja osigurava dugotrajnu plastiku koja osigurava dugotrajnu upotrebu Omogućuje dovoljno prostora da uredno organizira i pohranjuju vaše čarape.
Efikasna decalizacija : kutija za skladištenje čarapa sadrži više odjeljaka dizajniranih za držanje pojedinih parova čarapa. Sa zasebnim odjeljcima za svaki par možete lako pronaći čarape bez da se probija kroz neurednu hrpu. Sistem deca omogućava efikasnu organizaciju i sprema vam dragocjeno vreme.
Jasna vidljivost : Možete lako videti boje i uzorke čarapa, što ga čini prikladnim za odabir savršenog para. Kutija za odlaganje dizajnirana je za maksimiziranje iskorištavanja prostora. Njegova kompaktna veličina omogućava da se neprimjetno uklopi u većinu ladica ili police. Dizajn slaganja omogućava vam da postavljate više kutija jedan na drugo, dodatno optimizirate svoje skladištenje.
Svestrani i jednostavan za čišćenje : Osim čarapa, ovaj prostor za odlaganje može se koristiti i za pohranu ostalih malih predmeta kao što su veze, šalovi ili dodaci.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji