.

.

Slijetanje svijeća za svijeće Stolni stakleni stakleni anđeo svijećnjak

Slijetanje svijeća za svijeće Stolni stakleni stakleni anđeo svijećnjak

Ocjene kupaca:

KM 26.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje cerebroey iz Joybuy Marketplace-a
. Ovi predmeti su svijećnjak, izrađen od visokog borosilikatnog stakla za dugotrajnu upotrebu. Dizajn kreativnog oblika sa finom izradom čini ga pogodnim za većinu prilika. Oni se ne koriste samo kao palica za svijeće, mogu se koristiti i kao ukras za domaćinstvo. funkcije
. -Kolor : prozirna
. -Materijal : visoki borosilikatni staklo
. - proizveden kvalitetnim visokim borosilikatnim staklenim materijalom, izdržljivim za upotrebu. - pogodan za upotrebu kao ukrasni ukras. Izgled romana može privući pažnju ljudi. - prekrasan poklon prijateljima, porodica na dan kuće, Božić, rođendan itd. - sa finim izrazom, izgleda prelijepo i elegantan, lijep dekor za vaš dom. - Dizajniran za kreiranje romantične atmosfere blagovaonice, dodajući poseban dodir vašem domu.
Proizvedeno kvalitetnim visokim borosilikatnim staklenim materijalom, izdržljivim za upotrebu. | Pogodno za upotrebu kao ukrasni ukras. Novi izgled može privući pažnju ljudi. | Predivan poklon prijateljima, porodici na Dan kućnog oružja, Božić, rođendan itd. | Sa finom zanatom, izgleda prelepo i elegantan, lijep dekor za vaš dom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji