.

.

Besponzon bušilica dubine zaustavlja podesiva bušilica za bušilicu aluminijumski bušilica Bit Stopper alat

Besponzon bušilica dubine zaustavlja podesiva bušilica za bušilicu aluminijumski bušilica Bit Stopper

Ocjene kupaca:

KM 23.85
Od robe
U skladištu

Opis
Bit limit pozicionirani su kao ovratnik za osovinu na strojevima i mogu se koristiti na dvostrukim sabirnicama ili bilo kojoj vrsti bit. Napravljen od aluminijskog legure materijala s velikom tvrdoćom, može bolje izbjeći prekomjerno prodor za bušenje. Lako se koristi za mnoge polja poput ugradnje namještaja, običnih pločica, drva, metala, plastike i cigle. funkcije
. -Kolor : Crveno. -Materijal : aluminijska legura. - Vanjski prsten je izrađen od aluminijske legure, što je izdržljivo, lijepo i lagano, može se koristiti duže vrijeme. - Neklizajuća tekstura na površini može se ručno zategnuti, jednostavna i praktična, jednostavna za korištenje. - Unutrašnji promjer može se podesiti i može se fiksirati na različitim položajima bušilice za precizno upravljanje dubinom bušenja. - Spremnik za bušenje može se koristiti za ugradnju namještaja, obične pločice, drvo, metal, plastiku i ciglu. - Najlonski unutrašnji prsten, jednostavan za zaključavanje, ne labav, možete koristiti sa mirom.
Vanjski prsten je izrađen od aluminijske legure, koji je trajan, prekrasan i lagan, može se dugo koristiti. | Neklizajuća tekstura na površini može se ručno zategnuti, jednostavna i praktična, jednostavna za korištenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji