.

.

Geroge -inertial rotacijski kaskadni automobil Twistring -inertia Racing Penjanje Kling dječji dječački igrački autorcijski poklon

Geroge -inertial rotacijski kaskadni automobil Twistring -inertia Racing Penjanje Kling dječji dječački

Ocjene kupaca:

KM 5.64
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje George Gervin iz Joybuy Marketplace Inercijalna rotacija kaskač automobila uvijanje inertia trkački penjanje na kliznom dječjim igračkim igračkim rođendanskom rođendanom poklon karakteristika : [ 360 ° Brzi rotirajuća igračka] : Ovaj auto igrački automobil može okretati 360 ° pri velikom brzinom, sa vrlo cool dizajnom. Inercijalna trka, prevrtanje od 360 stupnjeva, igranje na obje strane, udvostručite zabavu.
[Različite veličine off-road guma] : Koristeći visokokvalitetne ABS gume različitih veličina, a inercijanski automobil može učiniti a Mnogo hladnih rotacija, popneće se na nivo, a može se pretvoriti kada se susreće sa preprekama. Neprekidno ćete zabavu. Ne zaboravite da pravilno prilagodite gume, inače će se zaglaviti i nastupiti loše. I pokažite svoje cool stonte.
[Nema potrebne baterije] : Nema baterije, inercijalno penjanje i klizanje, štedi energiju i bolje reprodukciju
[Odličan izbor poklona] : Ovaj inercijalni trkački automobil pogodan je za dječake i djevojčice 6-8, 8-12 pa čak i stariji. Savršen je poklon za dječake i djevojke na Božić, rođendan ili bilo koju priliku. Djeca će imati izvanrednu zabavu.
Uključi : 1x inercijalni kaskadni automobil za rotaciju izrađen je od visokokvalitetnog materijala, 100% potpuno novi.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji