.

.

Ručna baterija USB punjenje Prijenosni pretraživač lampica Super svijetla lagana ručna svjetiljka sa četiri svjetla za vanjsku opremu

Ručna baterija USB punjenje Prijenosni pretraživač lampica Super svijetla lagana ručna svjetiljka sa

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Značajke
Punjenje USB-a.
USB sučelje brzo punjenje. Postoje tri nivoa indikator snage, što može znati preostalu snagu u stvarnom vremenu. Može se koristiti kao mobilni izvor napajanja za punjenje mobilnog telefona i drugih uređaja u hitnim slučajevima.
Duga izdržljivost.
Ugrađena litijumska baterija od 3 * 18650 sa velikim kapacitetom od 8000m Ah. Vrijeme punjenja USB-a je oko 4 ~ 6 sati, koristeći vrijeme 8 ~ 10 sati.
Četiri lagana zupčanika.
Visokokvalitetna čvrstoća svjetla Wick Plus sa visokim svjetlima, dugim dometom, visokom svjetlinom i dugom svjetlinom Vijek trajanja. Snažno svjetlo, srednje svjetlo, brzo svjetlo, brzo bljeskanje može se slobodno prebaciti u skladu sa zaštitnim ekološkim zahtjevima.
Primjena.
Pogodno za kampiranje na otvorenom, održavanje, večernji ribolov, vanjske večere i druge prilike . Ugao stativ može se prilagoditi kako bi zadovoljili različite potrebe.
Dobar materijal.
Izrađen od visokokvalitetnog ABS materijala, otporan na tlaku i otporan na otporan na otpornost na tlaku, i IPX6 vodootporni i mogu se normalno koristiti u kišnim dana.
Specifikacije.
Materijal : ABS.
Boja : crna.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji