.

.

Paleta miješalica od nehrđajućeg umjetnika ladica za ladicu pigmenti ladice Vodeni kolordikne čelične akrilne akvarele akvarele

Paleta miješalica od nehrđajućeg umjetnika ladica za ladicu pigmenti ladice Vodeni kolordikne čelične

Ocjene kupaca:

KM 7.00
Od robe
U skladištu

Opis
r Tražite li praktični fotoaparat? Uz ovaj set ladice za miješanje boje možete lako obojiti kod kuće ili na otvorenom. Ovaj je proizvod izrađen od visokoklasnog materijala s izvrsnim izradom za izdržljive i praktične za upotrebu. Pa dođite i kupite ga odmah!
r. Funkcija
r. -Materijal : nehrđajući čelik
r. Ahy za čišćenje, ove pigmentne ladice mogu se lako oprati nakon slikanja. -Mo možete koristiti ove ladice za miješanje boja za miješanje boje kako biste pomogli u vašem crtanju i miješanju boja. - Lako je i prikladno za upotrebu, što je vrlo praktično i izdržljivo. -Pričible za amatere i profesionalne slikare, umjetnike, studente. -Pit za držanje boja boje, za miješanje boja, odvojene male dijelove i više, kako bi vam pomogli da se slikate, za skiciranje boje, slikanje modela itd. Lako za čišćenje, ove pigmentne ladice mogu se lako pratiti nakon slikanja. Ove ladice za miješanje boje kako bi se pomoglo u mešanju crteža i boje . Lako je i prikladno za upotrebu, što je vrlo praktično i izdržljiv. Pogodan za amatere, a amatere, umjetnike, studente. Pomiješajte boje, odvojite male dijelove i više, kako biste vam pomogli da se slikate, za skiciranje boje, modeliranje slika itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji