.

.

Lovehome Gimbal Lock Buckles Holder PTZ kamera za zaštitu objektiva za DJI Phantom Pro

Lovehome Gimbal Lock Buckles Holder PTZ kamera za zaštitu objektiva za DJI Phantom Pro

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Gimbal Lock Holder PTZ za zaštitnik poklopca za objektiv za DJI Phantom 4 Adv / Pro - Karakteristike : Model : za DJI Phantom 4 Adv, za DJI Phantom 4 Pro
Kompatibilan sa : za DJI Phantom 4 Pro
Dizajniran za fantom 4, gimbal brava Zaštitite gimbal i kameru tokom transporta ili kada se Gimbal ne koristi, čvrsto, čvrst i jednostavan za rastavljanje - paket uključen :
1 x Gimbal Lock (Dođite kao Slika skenera)
Držač kopča Gimbal Lock Holder PTZ kamere za zaštitu objektiva za DJI Phantom 4 Pro. 【Veliki edukativni poklon za igranje, pogodan za rođendane ili Božić, može pomoći matici djece da razviju koordinaciju ruku, razne motoričke sposobnosti, prepoznavanje broja i računanja】. 【Uživajte u rekreativnom vremenu sa porodičnim obrazovnim igračkama; igračka; djeca igračaka; pokloni; igračke za bebe; dječje igračke; dječje igračke; zagonetka; pretvara se igrati; Igračke; poklon za dijete; dječja igračka; igračka za kupanje; obrazovna igračka; lijepa igračka; igračke za razvoj razvoja;.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji