.

.

Prirodni kristal žade jaja kamen zacjeljivanje kamena masaža Kamen za reprodukciju pomoćna masaža kozmetički kamen ukras ukras kamen

Prirodni kristal žade jaja kamen zacjeljivanje kamena masaža Kamen za reprodukciju pomoćna masaža kozmetički

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu


Prirodni kristal žade jaja Kamen za iscjeljivanje kamena masaža Kamen Igra pomoćna masaža Kamen za kamen kozmetika Kućna ukras Kamen
Karakteristike :
Labradoritet Palm Stone : Labradoritet je važan feldspar dragulj Često prikazuje prekrasnu iridescentnu ilidescentnu igru, koja se može kretati dok se kamen rotira.
Ovaj kristalni kameni privjesak može vam dati dubok osjećaj pozitivne energije, mira, meditacije, balansiranje Emocija Energy za početnike Za tinejdžerske joge, umjetničke prikupljanje, čari za izradu nakita i nalaza zaliha.
To je odličan poklon za Dan zahvalnosti, Božić, Dan obljetnice, Valentinovos dan i baš kao iznenađenje da podsetim tog posebnog nekoga koliko nekome Briga vas je.
Svaki kristalni privjesak mjeri različite veličine i oblika. Osiguravat ćemo se da je kamen uočljiv, ali ugodan za nošenje.
Labradoritet je duboko uvjerljiv i obnavlja kristal. Vjeruje se da se smanji strah i otjera noćne more.worry kamenje (palmone, kamenje palca) su glatki, polirani kamenje, koriste se za opuštanje ili anksioznost.
savršeni ukras za dom, ribljim spremnicima i itd.
Crystal Jade jaja, postoji efekat uklanjanja pege, hidratantne i pomoći, često postavljenog na masažu lica, crno lice kože Takođe fino meso
Opis : Materijal : Crystal
Napomena : Prirodni i ne dragi mineralni materijali mogu imati pukotine i bijele linije.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji