.

.

Lutke sigurnosne oči lutke sigurnosne kukičane oči plastične oči plišaju sigurnosne oči

Lutke sigurnosne oči lutke sigurnosne kukičane oči plastične oči plišaju sigurnosne oči

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Kit za oči lutke. Fina izrada i čvrst materijal, ove plastične očne jabučice su lijepe kao dodatna oprema za donošenje lutke. Možete dati ove ukrase lažnih očiju prijateljima koji vole DIY rukotvorine ili ljude koji žele da uradi vlastitu personalizirani lutku, a svideće vam se vaš poklon. funkcije
. -Kolor : crna
. -Materijal : ABS i nehrđajući čelik
.31in (lutke oči sa čeličnim PIN-om)
.16in (oči plosne lutke)
. -Size : 10,30x10.98in (okvir)
. - Lažne oči za lutku izrađene su od ABS, materijala od nehrđajućeg čelika, imaju glatku površinu i praktičnu upotrebu. - Uživajte u DIY zabavi sa djecom. Roditelji koji rade s djecom zajedno kako bi povećali interakciju roditeljske djece. - Lažne oči su svestran i moderan koji se mogu iznijeti u lutku, medvjede, plišane životinje itd. - Očima ove igračke su veliki pokloni za pletene ljubitelje, DIY entuzijaste i profesionalce i amatere. - Različite veličine ovih obrtnih očiju, i velike količine, mogu udovoljiti veličini različitih lutki.
Lista pakiranja : 100 x 6 mm kukičani oči ravna baza. 50 x 8 mm kukičani oči ravna baza. 30 x 10 mm kukičani oči ravna baza. 20 x 12 mm kukičani oči ravna baza.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji