.

.

Bluelani Jastuk za izrez Crtani jastuk Cozyclouds u obliku putovanja u obliku ultra ultra mekani prozračni jastuk za putanje za avionske putovanja

Bluelani Jastuk za izrez Crtani jastuk Cozyclouds u obliku putovanja u obliku ultra ultra mekani prozračni

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis :
Naši jastuk u obliku slova U sa pogodnim tasterima, savršenim putnikom za one kojima je potrebna podrška za vrat Bilo da ste čest putnik ili jednostavno tražite dodatnu udobnost, ovaj jastuk dizajniran je tako da zadovolji sve vaše potrebe.
Jedna od ključnih karakteristika našeg jastuka u obliku slova U-u jeste sposobnost da se lako pričvršćuju na vašu prenošenje Prtljaga bez dodatnog prostora. Nema više boreći da pronađete mesto za svoj jastuk dok ste u pokretu. Jednostavno ga priložite u torbu i dobro idete.
Patentni plišani jastučnica nije samo nevjerovatno meka i udobna, već i uklonjiva i pranje. To osigurava da vaš jastuk ostane čist, pa čak i nakon višestruke upotrebe. Pozdravi se nehigijenskim jastucima i zdravo za čisto i ugodno iskustvo putovanja.
izrađen visokokvalitetnim materijalima, naši jastuk u obliku slova U pruža izvrsnu zaštitu od vrata, i oslobađaju pritisak struka i ublažava pritisak struka i ublažava povratni pritisak. Savršena ravnoteža mekoće i podrške omogućava opuštanje vrata i glave, čineći ga idealnim za dugačka putovanja ili brzih snaga.
Ali funkcionalnost ne znači kompromitiranje na stilu. Naš jastuk u obliku slova U sadrži simpatičan i moderan dizajn crtanog uzorka životinja koji sigurno uhvati pažnju svih.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji