.

.

Drvena tigarska figurica Tiger Decor Decor Tiger Statua Ornament za drvo Početna TABLETOP Tigar ukras

Drvena tigarska figurica Tiger Decor Decor Tiger Statua Ornament za drvo Početna TABLETOP Tigar ukras

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj predmet je živopisno ukrašavanje životinja za dekor desktop. Odgovarajući dizajn veličine čini ih pogodnim za kućni dekor. Savršeni dekor za radnu površinu, odličan dekorativni efekat. Napravljen od premium i izdržljiv materijal za dugoročnu upotrebu. Nije lako izblijediti i deformirati. funkcije
. -Materijal : Wood
. -Proizvodnik s vrhunskom materijalom, izdržljivom i uslužnom dugoročnom za upotrebu. -Oper i modni dizajn iz izgleda životinja omogućuju joj da brzo privuče ljude. -Ima ima širok spektar upotrebe, izuzetan je domaći ukras, takođe impresivan poklon za vaše prijatelje. - Pažljivo izrađeni ukras životinja predivan je u lijepoj boji, živopisnom izgledu i vrlo divan.
-Gagret za ukrašavanje spavaćih soba, dnevnih soba, zabava, pa čak i gde god želite.
Proizvedeno s premijskim materijalom, izdržljivim i uslužnim na duži rok za upotrebu. Stolpop Životinjski ukras Kućni ukras Stolovi za životinje. Cool i modni dizajn iz izgleda životinja omogućuju joj brzo privlačenje ljudi. Ima širok spektar upotrebe, izuzetan je domaći ukras, također impresivan poklon za vaše prijatelje. Izgled i vrlo lijep . odličan za ukrašavanje spavaćih soba, dnevnih soba, zabava, pa čak i gdje god želite.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji