.

.

Domaći kopče stola kopča Željezna stola brave Drćeljni stol Konektor za vrata

Domaći kopče stola kopča Željezna stola brave Drćeljni stol Konektor za vrata

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

de Scription
Postoji prekidač za zaključavanje, možete otvoriti. ili ga zatvorite prema brzini, jednostavan za upotrebu. Pozitivna brava između lišća tablice. Kao poluga se okreće, napetost. povećava se za zatezanje spoja. Povucite polovine tablice čvrsto zajedno. Eliminirajte jaz. Karakteristike
. - Boja : Boja za oblaganje boje u boji. - Materijal : željezo. - Postoji prekidač za zaključavanje, možete ga otvoriti ili zatvoriti u skladu s upitom, jednostavan za upotrebu. - Konektor za stol može čvrsto ostati zajedno, nema više praznina. - Ove zaključavanje konektora rješavaju problem stola koji se raspada. - Možete stvoriti šablon za označavanje rupa za bušenje, osiguravajući brzo i lako postavljene na donju stranu tablice. - Čvrsti i izdržljivi proširivi brave za stol su odlične za ormar. Vrata, ladice, Računalne radne stanice, konferencijski stolovi, Trpezarijski stolovi ,. ekstenzijski stolovi i još mnogo toga.
Postoji prekidač za zaključavanje, možete otvoriti ili zatvoriti u skladu s upitom, jednostavan za upotrebu . priključak za stol može čvrsto ostati zajedno, nemaju više praznina. Ove zaključavanje priključaka Riješite problem stola . Možete stvoriti šablon za označavanje bušilica, osiguravajući brzo i lako montirane na donju stranu stola.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji