.

.

Prikolica za kamione za vezanje remena zvona praktični kamioni d-oblikovani prstenovi

Prikolica za kamione za vezanje remena zvona praktični kamioni d-oblikovani prstenovi

Ocjene kupaca:

KM 10.88
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. Tražite profesionalcu, ali povoljne prikolice vučne kuke? Jeste li u potrazi za čvrst, pouzdanim alatima koji mogu raditi više poslova odjednom? Ako da, ne pogledajte dalje! Naše profesionalne prikolice vučne kuke moraju zadovoljiti vaše potrebe. funkcije
. -Kolor : crni
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Size : O 3.50cm / 1,41x0. - Izgrađen sa jakim i izdržljivim materijalom za izdržavanje kontinuirane upotrebe. - Ovi su proizvodi praktični i zgodni i snažni u funkcionalnosti. - Ove prstenje za vezanje su praktične funkcije i mogu se direktno instalirati. - Proizvodi efikasno vrše funkciju prstena za kravatu prikolice. - Imaju širok spektar upotrebe i mogu se lako primijeniti na motocikl, kamion itd.
Izgrađen sa snažnim i izdržljivim materijalom da bi izdržao kontinuirano korištenje. | Ovi su proizvodi praktični i zgodni i snažni u funkcionalnosti. | Ove prstene za vezanje su praktične funkcije i mogu se direktno instalirati. | Proizvodi učinkovito vrše funkciju prstenova za kravata prikolice. | Imaju širok spektar upotrebe i mogu se lako primijeniti na motocikl, kamion itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji