.

.

Cake ploča za torte set od tavane ploče od masti nepropusna od masti nepropusna hrana

Cake ploča za torte set od tavane ploče od masti nepropusna od masti nepropusna hrana

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikal prodao kao Kaou na Joybuy Marketplace Opis : Naši set za tortu, savršen dodatak vašim osnovnim pečenjem! Naši ploče za torte dostupne su u 8, 10 i 12 inča, ugostiteljskim veličinama za sve vaše torte. Napravljene od visokokvalitetnog materijala za hranu, ove ploče osiguravaju sigurnost i izdržljivost za vaše ukusne kreacije.
Odjava otporni na mast naših točkih ploča sprječava kreme od lijepljenja, omogućujući vam da bez napora ukrasite svoje kolače besprijekorno. Nema više brige o upropaštavanju prekrasnih dizajna.
izrađen sa četiri sloja čvrstog valovitog kartona, naših tablica za torte dizajnirane su za pružanje odlične podrške za teže ili višeslojne kolače. Možete vjerovati da će vaše kreacije ostati netaknuti i izgledati zapanjujuće.
Svaki set uključuje 5 ploča za torte, što vam daje dovoljno baza za višestruke kolače. Bez obzira jeste li domaći pekar, profesionalni kuhar, ili posjeduje pekaru ili restoran, naš set za pansion za torte je obavezan za sve vaše potrebe za pečenjem.
sa našim setom za pečenje možete prikazati svoje tečke sa samopouzdanje i stvorite zapanjujuće kolače koji će impresionirati sve. Ne propustite ovaj osnovni alat za svakog pekara! Naziv predmeta : Tortna ploča
materijal : valoviti papir
Koristi scena : rođendanski vjenčani praznik zabava : Karakteristike : Otvori za masnoću, netaknutim, hranom Detalj veličine :
8inch bijeli, prečnik : 20.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji