.

.

Traka od čipke šivalice DIYY elastični zanati od tkanine bijeli skelopirani vintage pamuk TIMM paket Božićne rublje

Traka od čipke šivalice DIYY elastični zanati od tkanine bijeli skelopirani vintage pamuk TIMM paket

Ocjene kupaca:

KM 6.45
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Tražite li izdržljivu i lijepu čipku? Ako je odgovor da, tada možete odabrati ovaj proizvod, čipkasti obloge, izrađen je od vrhunskog materijala, izdržljivog i praktičnog za upotrebu. Višenamjenski, možete ga smanjiti na volju za ispunjavanjem vaših različitih potreba. funkcije
. -Materijal : najlonska pređa . - Napravljen od glavnog materijala, izdržljiv je i praktičan za upotrebu. - Jednostavne boje, romantična čipka bočni dizajn, pogodna za dekor odjeće. - Savršen je za dodavanje na suknje, manžetne dno odjeće i donjeg rublja za ukrašavanje ili proširenje. - Pogodno za dom, krojački rad, trgovina odjeće, tržni centar itd. - Ovo je obavezno za obrtni objekat, to će vam donijeti prekrasno koristeći iskustvo.
Izrađen od glavnog materijala, izdržljiv je i praktičan za upotrebu odjeće, obloge elastične čipke, baca Čipka, čipka za odjeću, šivaći čipka. Jednostavne boje, romantična čipka bočni dizajn, pogodna za dekor odjeće. Savršeno je dodati na suknje, manžetna dno odjeće i donjeg rublja za ukrašavanje ili produženje. Pogodno za kuću, krojač, trgovina odjeće, tržni centar, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji