.

.

Zamjena od nehrđajućeg čelika za zaustavljanje vrata

Zamjena od nehrđajućeg čelika za zaustavljanje vrata

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ova čep vrata izrađen je od premium materijala koji može izdržati dugotrajnu upotrebu. Odlikuje se materijalima od nehrđajućeg čelika koji ima veliku izdržljivost, nije lako deformirati. Fina izrada, osigurava praktičnost. funkcije
. - Boja : crna
. -Materijal : nehrđajući čelik
. - Veličina : 10,00x5,50x5,50cm / 3,93x2. - Napravljen od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika za bolju zaštitu od hrđe, pucanja i vlage. - Magneti su dovoljno jaki da spriječe otvaranje djece ili kućnih ljubimaca. - Brave magnetske ormare su vrlo male, tako da ne zauzimaju mnogo prostora niti ostavljaju jaz između vrata i ormara. - Pogodno za bilo koju vrstu namještaja kao što su : kuhinjski ormarići, škrinje, ormariće, ormariće itd. - Odličan zanat, pažljivo do svakog detalja da ga daju šik i prekrasan izgled.
Izrađena od nehrđajućeg čelika visokog kvaliteta za bolju zaštitu od hrđe, pucanja i vlage. | Magneti su dovoljno jaki da spriječe otvaranje djece ili kućnih ljubimaca. | Brave magnetske ormare su vrlo male, tako da ne zauzimaju mnogo prostora niti ostavljaju jaz između vrata i ormara. | Pogodno za bilo koju vrstu nameštaja kao što su : Kuhinjski ormarići, škrinje, ormariće, ormariće, itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji