.

.

Kućni otvarač kestena kućni kesten otvarač OTVORI OTVORI Čvrsti otvor za kuhanje kestena

Kućni otvarač kestena kućni kesten otvarač OTVORI OTVORI Čvrsti otvor za kuhanje kestena

Ocjene kupaca:

KM 0.33
Od robe
U skladištu

Opis
Napravljen od visokokvalitetnih materijala, otporan na koroziju. Stezaljka može brzo i lako otvoriti kestene različitih veličina. Visoka tvrdoća, dobra čvrstoća, čvrstoća i izdržljivost i dug radni vijek. Jednostavan za upotrebu, uštedu rada, učinite svoj život zgodnim. funkcije
. -Materijal : nehrđajući čelik, abs. - Kestenske školjke su jednostavne za otvaranje s ovim alatom. Humanizirani dizajn, rad uštede radne snage. - Napravljen od visokokvalitetnih materijala, visoke tvrdoće, dobre snage, čvrstoće i izdržljivosti. - Ležaj je fleksibilan, rezanje je ušteda rada, ručka je udobna i glatka, a bez napora je upotreba. - Može otvoriti samo školjku bez uništavanja mesa kestena, a možete ga koristiti sa samopouzdanjem. - Ovaj je proizvod izvrsno izrađen i izdržljiv, a većina ljudi je široko voljena.
Školjke kestena lako se otvaraju s ovim alatom. Humanizirani dizajn, operacija uštede radne snage. Sturdy Open Open Montiquel Halnut Shucker kućni kestenski pleer. Napravljen od visokokvalitetnih materijala, visoke tvrdoće, dobra čvrstoća, čvrstoća i izdržljivost. Nosivost je fleksibilan, rezanje je ušteda radne snage, ručka je udobna i jednostavna je za upotrebu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji