.

.

Šareni cvjetni obnaljnik Viseće željeznog umjetničkog ukrasa za kućni balkon dvorište

Šareni cvjetni obnaljnik Viseće željeznog umjetničkog ukrasa za kućni balkon dvorište

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je kovani zidni zidni ukras koji se naginje od visokokvalitetnog željeza. Šarene boje dizajnirane su u prekrasne cvjetne oblike, jedinstvene i osjetljive. Pogodan je za različita mjesta dnevnog boravka, radne sobe i spavaće sobe. funkcije
. - Boja : šarena. - Materijal : željezo. - Veličina : 15. - Zidne naljepnice izrađene su od odabranih visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i snažnih, sigurnih i ekološki prihvatljivih. - Šarene boje i izgled donijet će svježi i prirodniji osjećaj vašem prostoru. - Izvrsni dizajn metalnih rezbarenja daje ulov na četverodimenzionalni izgled u zatvorenom ili vanjskom zidu. - Pogodno za više puta, poput vanjskog, dnevnog boravka, vrtnog zida, vrata ili prozora. - Ovaj jedinstveni cvijet u zidu može se koristiti kao poklon za vašim prijateljima ili porodicom.
Zidne naljepnice izrađene su od odabranih visokokvalitetnih materijala, izdržljivih i snažnih, sigurnih i ekološki prihvatljivih i ekoloških boja. Donesite svježi i prirodniji osjećaj u vašem prostoru. Izvrsni dizajn rezbarenja metala daje ulov na četvorodimenzionalnim izgledom u zatvorenom ili vanjskom zidovima. Pogodno za više puta, poput vanjskog, dnevnog boravka, vrtnog zida, vrata ili vrata Prozor .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji