.

.

Star Wars Mandalorian i Grogu, gdje tata ide, idem - pulover hoodie za odrasle - prilagođeno-crno

Star Wars Mandalorian i Grogu, gdje tata ide, idem - pulover hoodie za odrasle - prilagođeno-crno

Ocjene kupaca:

KM 20.00
Od robe
U skladištu

Službena zvijezdana ratova roba
Star Wars Mandalorian majice za muškarce, žene, dječake i djevojke; Star Wars majice za djecu i odrasle; Star Wars Očev Dnevni majica; Grogu T majice; Star Wars majice za porodicu; Očev dan dane
Mando obožavatelji i tate želeće da ova majica Star Wars nudi pametnu polaganje klasičnog mandalorijskog citata sa "gdje god da tata ide, idem" Sigurno, Din Đarin možda ne može tehnički biti Grogoov otac, ali to vas neće zaustaviti da cijenete ovaj ratovi slatkih zvijezda, sigurno je pogodak za oca i šire. Krenite u Disneyland ili Walt Disney World? Istaknite se na ivici Galaxyja koji nosi ovu zvijezdu ratove tiee koji je savršen kao odgovarajući otac i sin.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. Lagana, prstenasti, prestrani francuski Terry. Rebraste manšete i hem uključuju spandex. Kapuljača obložene dresom. Koordinacija kabela izvlačenja sa metalnim grommeticama. Bočno začinjeno. Poklopac za prevladao je izgradnju. 55% pamuk / 45% poliester. Express Dostava nije dostupna za ovaj predmet. Ovaj se predmet ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjenih Država. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne u p.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji