.

.

Pairs Šarmantne naušnice u obliku srca

Pairs Šarmantne naušnice u obliku srca

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj par minđuša izrađen je od materijala visoke klase koji je prijateljski za vaš. Odlikuje se šarmantnim dizajnom izgleda u obliku srca, koji je izvrstan i šik. Izgled je pogodan za bankete, zabave, datume i porodicu. Ovaj par minđuša. Može se široko koristiti kao rekviziti za selfie, kostim ukras i. Dnevni ukras haljina. Čini divan poklon za vas i vaše voljene. funkcije
. - Boja : različite boje
. - Materijal : legura, imitacija bisera
. - Veličina : oko 4,40x2,80x3,00cm / 1,73x1. - Naušnice su izrađene od sigurnog materijala, koji je prijateljski za vašu kožu. - Karakteristike šarmantnog dekora izgleda srca u obliku srca, koji je pun osećaja modne. - Biserni izgled teksture, pun šarma. - Ovaj par minđuša može se široko koristiti kao rekviziti za selfie, kostim ukras i dnevni ukras haljina. - Savršeno za devojčicu. Čini divan poklon za vas i vaše najmilije.
Naušnice su izrađene od sigurnog materijala, koji je prilagođen vašoj koži . Odlikuje se šarmantnim dekorom izgleda srca u obliku srca, koji je pun osjećaja modne. Izgled teksture, pun šarma. Ovaj par minđuša može se široko koristiti kao rekviziti za selfie, kostim ukras i svakodnevno uređenje haljina .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji