.

.

Prikolica Prikolica Podesiva prikolica za prikolice sa kuglicom 2in prijemnik W 8in DROP 5,000LBS 2 i 2-5 16in kuglice aluminijumski legura praškasti premaz za čamce za čamce Motocikli Kamioni

Prikolica Prikolica Podesiva prikolica za prikolice sa kuglicom 2in prijemnik W 8in DROP 5,000LBS 2

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Lista dijelova :
1 * Prikolica
Istakni opis :
Snažna prikolica za prikolicu】 Posjeduje 2 kuglice za prikolicu sa loptom 2-5 / 16 '' ocijenjena za kapacitet od 3500 funti dok je 2 '' kuglica za 5.000kl, savršena sposobnost težine među klase 3 i 4 prikolice. Osim toga, odgovara svim standardnim prijemnicima 2 ''.
【Podesiva kuglična montaža】 Omogućuje vam podešavanje visine za dobro slanje vozila različitih visina. Nema potrebe da mijenjate prikolicu za različita vozila ili brinu o tome da ih pogrešno slete.
Jednostavan za upotrebu】 Jednostavno je podesiti veličinu lopte i visinu pričvršćivanja prema različitim ciljevima za vuču, u skladu s različitim ciljevima za vuču, uzimajući nekoliko sekundi Da biste prešli između 2 različita vozila.
【Širina kompatibilnost】 Sadrži 2 prikolice za prikolicu različitih veličina i može podesiti visinu, sposobna za vuču različitih vozila poput čamaca, prikolica, prikolica, prikolica, RVS, SUVS, ATVS, motocikli itd.
【Visokokvalitetni materijal】 Izrađen od praškastih premaza aluminijske legure, glatka i čvrsta, ne hrđa, korodiraju, puknu ili pahuljice. Pored toga, takođe je vlasnik snažnog otpora vibracijama, bez zveckanja tokom vuče.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji