.

.

Dvostruko završeno dvostruko korištenje sklopivi škare za nokte protiv prskanja velikog otvora za nokte jednoplet Originalni ukras škare za nokte srebro

Dvostruko završeno dvostruko korištenje sklopivi škare za nokte protiv prskanja velikog otvora za nokte

Ocjene kupaca:

KM 5.95
Od robe
U skladištu

Dvostruko završeno dvostruko korištenje sklopivi klipni za nokte protiv prskalice s jednim postavljenim ukrasom škare za nokte
Karakteristike :
Dvostruki dizajn : Ovi klipni za nokte imaju dvostruki dizajn s jednim krajem i a Clipper noktima na drugom, koji se može obrezati po potrebi Ovaj dizajn je pogodan za korisnike da odaberu različite portove prema stvarnim potrebama.
sklopivi dizajn : Ovi klipni za nokte imaju sklopivi dizajn za jednostavno skladištenje i prenosivost. Sklopljeni klipni za nokte su mali, jednostavni za nošenje, a može se pričvrstiti bilo kada, bilo gdje. Ovaj dizajn omogućava čistije, higijenski manikir.
Veliki otvor za otvaranje : Ovi klipni za nokte dizajnirani su s velikim otvaranjem za smještaj različitih veličina noktiju. Clippers noktiju imaju i velike otvore dizajnirane za smještaj različitih veličina škare za nokte.
Originalni set : Ovi klipni za nokte su originalni jedni setovi koji sadrže dvostruki sklopivi klip za nokte i klip za nokte. Ovaj set je jednostavan za nošenje i može se koristiti za kućnu upotrebu ili uporabu putovanja kako bi se zadovoljile različite potrebe korisnika.
dvostruko završeno dvostruko korištenje sklopivi klipni nokti protiv prskalice veliki otvor za nokte jednokrevetni set Originalni ukras Clippers < BR> Materijal : Boja od nehrđajućeg čelika : Kao što slika prikazuje (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji