.

.

Torta ukrašavanje treninzima nosača alata za torte lutke pjene ladice za crteži diy pjene diskovi

Torta ukrašavanje treninzima nosača alata za torte lutke pjene ladice za crteži diy pjene diskovi

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Ovo je ladica za tortu od pjene, izrađene od premium pjenastih materijala, koji vam mogu dugo služiti. A ove ladice za tortu od pjene može vam ponuditi dobar štand za pravljenje propojača lutkinja za torte. Fina izrada i kreativni izgled osiguravaju njegovu popularnost i praktičnost. funkcije
. -Kolor : bijela
. -Materijal : pjene
.00x2,00cm / 5,89x5. -Peckect za stvaranje zaslona za torte, vežbanje kratkih ukrašavanja ili iznenađujuće goste na vašem vjenčanju. -Steta za torte je lagana, dizajn bijelog boja spreman je za prilagođavanje da odgovara željenom stilu. -poznajuća, jednostavno ogrebajte ukras, temeljito operite i osušite prije skladištenja za buduću ponovnu upotrebu. -Kustromizirajte ladicu za postolje za torte koju ste oduvijek željeli. Oni se mogu zakačiti, zalijepiti, brusiti i oslikan. Tit ploča za tortu je kruta, lagana i pruža glatku površinu koju je jednostavno pokriti.
savršen za stvaranje kolača za kolače, prakticiranje kratkih kuća, ili iznenađujuće goste na vašem vjenčanju. | The Thams Torta ladica je lagana, dizajn bijelog u boji spreman je za prilagođavanje kako bi odgovarali željenom stilu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji