.

.

Pod grijačem, potaknite apetit jednostavnim za čišćenje praktične sigurnoj premium PU kožnih grijaćih jastučića za kuću za kućnu ljubimcu malu, veliku

Pod grijačem, potaknite apetit jednostavnim za čišćenje praktične sigurnoj premium PU kožnih grijaćih

Ocjene kupaca:

KM 130.00
Od robe
U skladištu

Pod grijačem, poticaj apetit jednostavno čistiti prikladna sigurna premium PU kožna grijalica za grijanje za kućnu kuću za kućnu ljubimcu Mala, velika specifikacija :
tip predmeta : Gmizavni toplotni jastučić
materijal : PU koža lista paketa :
1 x hladnjaka 1 x USB kabel
/> Napomena :
1 : Ne dozvolite ljudima koji se ne mogu pobrinuti za sebe, bebe ili ljude koji nisu dovoljno osjetljivi da se koriste za upotrebu IT 2 : Ne ogrebajte krpu za grijanje akupunkturnim noževima i koriste ga strogo kada u sobi nema nikoga. 3 : Ne koristite u vlažnim uvjetima, Molimo vas da se osušite prije upotrebe. Može regulirati tjelesnu temperaturu kućnih ljubimaca, poticati apetit i promovirati metabolizam i razvoj kućnih ljubimaca . izrađen od PU kože, lako je čistiti. Pogodno za mnoge kućne ljubimce, poput guštera, zmija, kornjača i drugih vodozemaca . Može se koristiti direktno u čemu se može prikladno i sigurno, štedi brinu i trud . Silikonska žica otporna na hladno, nije lako probiti hladno vrijeme, Dakle, ima vijek trajanja . Troslojno podešavanje temperature može u potpunosti ispuniti vaše različite potrebe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji