.

.

Star Wars Mandalorian Dijete s plavim leptirima - majica kratkih rukava za djecu - prilagođena atletska mornarica

Star Wars Mandalorian Dijete s plavim leptirima - majica kratkih rukava za djecu - prilagođena atletska

Ocjene kupaca:

KM 8.99
Od robe
U skladištu

Službena roba za ratove Star - Mandalorijske majice za žene, muškarce, dječake i djevojke; Zvijezda ratovi dječje majice; Slatke mandalorijske majice; Slatka majica Grogu; Dječje i plave majice leptira; Možda izgleda kao beba Yoda, ali ovo lijepo stvorenje naziva se djetetom
dijete dođe prema lijepom skupinu plavih leptira na ovoj slatkoj grogu majici, na kojem se nadara umjetnička mjesta inspirisana scenom kamene scene S stiliziranim umjetničkom djelama pokrajljivog zelenog naselja, ova mandalorska košulja donosi snagu sile na vaš izgled. Uz umjetničko djelo iz Hit Lucasfilm serije Mandalorian, sada streaming sezona 2 na Disneyu +.
Dostupno u majici za odrasle i djecu, premium majica, dugih rukava i kapuljača.
magija u detaljima. 100% pre-smanjiti pamuk. Kratki rukovi za set. 3/4 "rebrani ovratnik. TAPIRANE VREME I RAMETNICE za izdržljivost. Uvezeno isporučuje nije dostupno za ovu stavku. Ovaj predmet se ne može isporučiti međunarodno ili izvan 50 Sjedinjene Države. Može se otpremiti samo na fizičku adresu, a ne na P. Box, APO ili FPO adresu. Molimo vas da dopustite 2-3 tjedna za isporuku. Svaka narudžba se štampa po kupnji i razmatranja prilagođenim. Zbog jedinstvene prirode. Ovih predmeta, prilagođeni predmeti se ne mogu vratiti ili razmjenjivati ​​ako nisu oštećeni ili neispravni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji