.

.

Garhelper Proljeće Uskršnji cvijet zečjeg jastuka pokrov posteljina višebojni posteljina

Garhelper Proljeće Uskršnji cvijet zečjeg jastuka pokrov posteljina višebojni posteljina

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Značajke :
1 Uskrsni ukras : Ove jastučnice dizajnirane su s Uskrškom temom. Definitivno je najbolji izbor za uskršnji ukras, dodajući svečanu atmosferu u vaš dom. Veličina i materijal : 18 x 18 inča (45cm x 45cm), ovaj pokrov jastuka za uskrsnu bacanje izrađen je od posteljine. Meka, udobna i izdržljiva i bez pilunda. Jednostavan za upotrebu : Nevidljivi patent zatvarač neće imati zastoj, a veličina otvora pogodna je za većinu jastuka. Vrlo je zgodno bilo da li se koristi ili više puta očisti. Prikladna prilika : Poklopac za uskršnji jastuk jedinstven je uskršnji ukras, koji se može primijeniti za ukrašavanje doma na festivalima, pogodno i za posebne stranke i događaje. Idealno za unutarnje i vanjske ukrase.
Savjet za njegu : Support Machine Warite i ruke koji se mogu pratiti u hladnoj vodi, a oprati blagim deterdžentima, a ne čišćenje, nemojte koristiti izbjeljivanje.
Specifikacija :
Materijal : posteljina
Boja proizvoda : višebojna
Veličina proizvoda : 45 x 45cm
Težina proizvoda : 315g

Paket uključen :
4 x Uskrsni jastuk pokriva Garhelper Proljeće Uskršnji cvijet zečja jastuk Poklopac posteljina 4pcs Multicolor 45 x 45cm Posteljina jastuka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji