.

.

Threns mat za kafu Sakrij gumenu kafu traku za kafe Mat za kafu za prometne kafe dekor za brzo sušenje jastuk za sušenje Mat vodootporan jela za sušenje mat za sušenje kafe dodatna oprema za sušenje

Threns mat za kafu Sakrij gumenu kafu traku za kafe Mat za kafu za prometne kafe dekor za brzo sušenje

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Popis dijelova :
1 x Mat za kafu
Istaknite Opis :
[jaka apsorpcija] Ova kafa ima super apsorpciju, koja može odmah apsorbirati prosipanu kafu ili vodu, zadržavajući pogodan čist i uredno
[Nema mrlja] Ova prostirka za kafu neće ostaviti mrlje, čak ni ako kafa, mlijeko, sok prolive na ovu prostirku neće ostaviti mrlje ili mrlje, praktične i pouzdane.
[Vodootporan i jednostavan za čišćenje] Ova prostirka za kafu ima vodootporni dizajn gumenog leđa kako bi se spriječilo da voda izvadi, sigurna i pouzdana. Sakriva većinu mrlja i samo trebate ga isperiti vodom i pustiti je da se osuši prirodnim povremeno.
[visokokvalitetni materijal] Ova prostirka za kafu izrađena je od dijatomskog blata, tehničke tkanine i gumenog materijala , koji je siguran, jak, izdržljiv i može se koristiti duže vrijeme.
[praktično] Ova prostirka za kafu može se koristiti kao mat za sušenje ili odvodnjavanje za različite mašine za kavu, posuđe za kavu, posuđe , pogodan za kuhinju, ured itd. Takođe može biti lijepa kuhinjska ukras.
Detaljan opis :
Specifikacija :
Naziv proizvoda : Mat za kafu
Boja ( Neobavezno) : smeđa, bež
Materijal : dijatomska blata + tehnička krpa + guma
Veličina (opcija) : 40 x 60cm / 16 />
Napomene :
1 .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji