.

.

Višenamjenska sklopiva vrećica za kupovinu Ženski cvjetni ispisani ruksak za print za kampiranje aktivnosti na otvorenom Vodootporan

Višenamjenska sklopiva vrećica za kupovinu Ženski cvjetni ispisani ruksak za print za kampiranje aktivnosti

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Karakteristike : 1it može se saviti kada se ne koristi. Mala i prenosiva teška. Površina ruksaka izrađena je od najlonske krpe. Vodootporan i otporan na habanje.it se može koristiti na više načina, a može se koristiti kao torba ili ruksak. Postoje posebni sigurni džepovi za pohranu dragocjenosti poput novčanika i mobilnih uređaja telefoni. Mnogi se predmeti mogu utovariti odjednom. Upoznajte svoje svakodnevne kupovine ili aktivnosti na otvorenom.
stvarna boja može biti malo drugačija od Image Zbog različitog monitora i efekta svjetlosti
Opis : Materijal : najlon + poliester
Veličina : 32x15x42cm
1.it može se saviti ako se ne koristi. Mala i prenosiva vaganja . Površina ruksaka izrađena je od najlonske krpe. Vodootporni i nošenje -Resistant . Može se koristiti na više načina, a može se koristiti kao torba ili ruksak . Postoje posebni sigurni džepovi za pohranu dragocjenosti poput novčanika i mobilnih telefona. Stavke se mogu učitati odjednom. Upoznajte svoje svakodnevne kupovine ili aktivnosti na otvorenom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji